Is jouw website al mobiel?

Veel websites worden niet optimaal weergegeven op smartphones en tablet-computers. Werf3 kan helpen je website geschikt te maken voor verschillende mobiele platforms en schermen.

Is jouw website al mobiel?
Tekst  
 

Is jouw website al mobiel?

Met de omarming van mobiel internet is de trend van de steeds grotere schermen voorbij. Websites worden steeds vaker bekeken op smartphones en tablet-computers. Deze apparaten hebben kleinere schermen, waarop veel websites niet optimaal worden weergegeven.

Ook de manier van navigeren is wezenlijk anders op mobiele apparaten. Het ontbreken van bijvoorbeeld een muisaanwijzer houdt in dat de bezoeker geen aanwijzingen meer kan krijgen op basis van de positie van de muis. Iedere button moet duidelijk te onderscheiden zijn voor een optimale gebruikerservaring.

Werf3 kan helpen je website geschikt te maken voor verschillende mobiele platforms en schermen.

Nieuwsgierig? Ga naar www.werf3.nl met je smartphone of tablet-computer en kijk zelf wat we bedoelen met een 'optimale gebruikerservaring'. De website heeft drie varianten: Een brede voor 'gewone' computers, een smallere voor tablet-computers en een mini versie voor mobiele telefoons.

Werf3
Bureau voor grafisch ontwerp & interactieve media

Herengracht 340
1016 CG Amsterdam
T 020 623 5 623
E info--AT--werf3.nl
Gerelateerde onderwerpen