Welkom bij Werf3
Werf3 zit in hartje Amsterdam. Wij zijn(grafisch) ontwerpers en ontwikkelaars van offline en online communicatiemiddelen.
Publishing on demand
Iedere onderneming zou grip moeten hebben op zijn communicatie-uitingen. Zelf bepalen hoe vaak, hoeveel en wat je wil communiceren en wat dit mag gaan kosten.
Huisstijl Amstelring
Een logo visualiseert een merk en de identiteit van een organisatie in de eenvoudigste vorm: een simpel plaatje. Een teken dat één geheel vormt met en precies aansluit bij de identiteit van het bedrijf.
Website advies
1. Maak een website voor je doelgroep, niet voor Google.
2. Maak van de website geen speurtocht.
3. Vergeet de gebruiker op de bank niet
4. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.
Multi-websites
Als organisatie met meerdere locaties of onderscheidende projecten wil je in staat zijn snel en eenvoudig extra websites aan te maken.
Films in campagnes
Breng je je producten of diensten onder de aandacht met online campagnes? Dan mag een filmpje niet ontbreken. Bewegend beeld trekt veel meer aandacht dan tekst.
Webapplicaties
Werf3 denkt strategisch met u mee als u uw applicatie van scratch-on wilt opzetten. Wij zijn gespecialiseerd om ingewikkelde platforms te ontwikkelen en adviseren u welke stappen het beste gezet kunnen worden.
Huisstijl op orde?
Je huisstijl is je visitekaartje. De huisstijl laat zien waar je bedrijf voor staat, weerspiegelt de kracht en de ambitie in je organisatie. Door de huisstijl consistent toe te passen in al je communicatie-uitingen maak je je merk steeds sterker en waardevoller.
Onderscheidend Concept
en goed idee is het halve werk. Werf3 bedenkt onderscheidende concepten, voor alle communicatiemiddelen. Wij zetten een totaalconcept neer waarin alles klopt. Dat onderscheidend en herkenbaar is.
Merkontwikkeling
Een sterk merk is van levensbelang voor een organisatie. Een merk is wat het publiek denkt, voelt en ervaart bij jouw bedrijf. Werf3 ontwikkelt krachtige merken die precies de klantbeleving creëren die jij zoekt.
Website op maat
Je website moet er altijd goed uitzien, op welk formaat scherm je hem ook bekijkt. Een website geschikt maken voor een kleiner scherm is meer dan alleen wat technische details aanpassen.
Support & Beheer
Je hebt een nieuwe website laten maken. Maar daarmee begint het pas. Het leven verandert in rap tempo en je website moet meeveranderen.
Een verouderde website komt onprofessioneel over en jaagt klanten weg. Werf3 levert supportupport en beheer.
Gebiedsmarketing
Het voormalige terrein van Energie NoordWest, het gebied tussen de Bijlmerbajes en het Amstelstation, wordt opnieuw ontwikkeld en er worden veel woningen gebouwd.
Webshops
en webshop moet altijd bereikbaar zijn. Werf3 levert en beheert webshops op maat. Voor Jansje beheert Werf3 hun webshop.
Typografie
Een goed gekozen letter versterkt de beleving van je communicatie. Hoe dat werkt? Letter, marges, kleurcontrast, regelafstand en spatiëring kunnen het ontwerp van je website maken of breken.
Partners
Werf3 is onderdeel van een netwerk aan professionals die onze producten op een bijzondere manier aanvullen. Wij kunnen u, samen met hun kennis, breed adviseren!
Statistieken
Op elk moment van de dag toegang tot de webstatistieken. Dit is inmiddels gewoon. Echter, het interpreteren va de statistieken en daaruit verbeteringen voor de website te destilleren is iets wat voor ondernemers van groot belang is.
Pictogrammen
De pijl is van oorsprong het eerste pictogram. In de oertijd hing men een tak in een struik of boom om aan te wijzen in welke richting iemand moest gaan. Die eenvoud is nog steeds de kracht van het pictogram.