Content aan een Change Set toevoegen

In Mura kan je alle standaard content-items zoals pagina's, Folders, Bestanden, Links, Kalenders, en Galerijen aan Change Sets toevoegen, net zogoed als Componenten en Formulieren.

Om content aan een Change set toe te voegen doe je het volgende :

1. Voeg nieuwe content toe of bewerk een bestaande content node via de Site-Manager.
    (Maak bijv. een pagina aan onder News, getiteld "Summer Promo Begins Today!")
  2. Bewerk de pagina zoals je wil, en klik in plaats van op Publish op de Save to Change Set knop.
  3. Dit start het Assign to Change Set dialoogvenster. Selecteer de gewenste Change Set.
  4. Klik Save.
  5. Als je nu op het Version History  icoontje klikt, zie je "Queued" in de Status kolom staan, met de naam van de Change Set waar het content item onder is geplaatst.
  6. Herhaal deze stappen zo vaak als nodig is om een complete reeks veranderingen aan te brengen.

Dit procédé is hetzelfde voor Components en Forms. Kies "Save to Change Set" i.p.v. Publish, selecteer de juiste Change Set, en Save.