Een Change Set publiceren

Wanneer je een "Publish Date" hebt ingevoerd bij het aanmaken van een change set, zal de Change Set alle content automatisch op die aangegeven datum en tijd publiceren.

Maar het zou kunnen, dat je e.e.a. eerder wil publiceren.
Daarom biedt Mura ook de gelegenheid om een Change Set eerder dan aangegeven, handmatig te publiceren :

1. Klik op Modules, dan op Content Staging.
  2. Klik op de naam van de Change Set of op de Edit  icoon.
  3. Wanneer je handmatig wil publiceren, klik je op de Publish Now knop.
  4. Voer anders een specifieke datum en tijd in de Publish Date velden en klik Update.