Support en beheer

Je hebt een nieuwe website laten maken. Maar daarmee begint het pas. Het leven verandert in rap tempo en je website moet mee veranderen. Een verouderde website komt onprofessioneel over en jaagt klanten weg. Werf3 levert support: technische ondersteuning bij het doorvoeren van wijzigingen maar ook advies.

Houd je website up to date met het support-abonnement bij Werf3. Dit houdt onder andere het volgende in:

  • Dat we een periodieke webscan aanbieden. Scoort je site nog goed in Google, voldoen de codes nog aan de eisen? Hier krijg je een rapport met statistieken bij.
  • Dat we een helpdeskfunctie aanbieden. Je kunt altijd bellen voor technische ondersteuning maar ook een onderhoudscontract afsluiten. Hierbij reserveren we een aantal uren per maand om samen te bespreken hoe je website geupdated kan worden. Via een ticketsysteem (meldingen per e-mail) blijf je op de hoogte hoeveel uren je nog tegoed hebt.
  • Dat we de opmaak en typografie van je site regelmatig bijwerken. Zo blijft hij er verzorgd uitzien.
  • Dat wij workshops aanbieden voor nieuwe gebruikers. Hoe verander je content op je eigen site? Hoe stel je het mailprogramma in? De workshop kan ook telefonisch of op locatie worden gevolgd.
  • Google Ranking (ook wel SEO of zoekmachine [Search Engine] Optimalisatie genoemd)

Bij Werf3 zitten gecertificeerde ColdFusion programmeurs. ColdFusion is een serverplatform van Adobe én een programmeertaal.

Daarom bieden wij organisaties enerzijds ondersteuning op het gebied van serverbeheer, monitoring, upgrading en conversie van ColdFusion (server)platforms, maar we kunnen ook de beveiliging regelen. We kunnen een ColdFusion firewall voor u installeren, die hacking tot vrijwel 0 reduceert.
Wij draaien op het Open Source serverplatform Railo. Voor beide platforms bieden we support en beheer. We zorgen voor shared of dedicated oplossingen.
Anderzijds beheersen wij ColdFusion als programmeertaal en bieden support, beheer en onderhoud van websites en kunnen wij de hosting, upgrade of update van uw websites verzorgen. Werf3 werkt onder andere met Mura als Open Source CMS. We beheren, leveren en programmeren zelf de plug-ins.