Werf3

Werf3

Werf3 is gespecialiseerd in het bedenken van concepten voor communicatiemiddelen en het grafisch ontwerpen en produceren daarvan. Zowel on- als offline.


Werf3 biedt waar nodig ondersteuning en advies over de breedte van het communicatieveld - van strategie tot ontwerp tot uitvoering.


U kunt ons bij uw totale communicatietraject inzetten of ons op maat inschakelen op onderdelen. Werf3 werkt altijd in nauw overleg met de klant. Jarenlange ervaring en passie voor het vak hebben er toe geleid dat Werf3 kan bogen op een langdurige relatie met klanten uit de culturele sector, non-profit organisaties, overheid en het bedrijfsleven.

Henk
Henk

Als grafisch ontwerper heb ik ervaring om de identiteit van organisaties te visualiseren. Dit proces bestaat uit verschillende stappen, zoals concept, ontwerp, uitwerking en productie van communicatiemiddelen. Mijn belang is dat klanten trots zijn en dat het gehele proces soepel verloopt.

E-mail: henk@werf3.nl

Lees Meer
Bart
Bart

Complexe zaken structureren en vereenvoudigen, dat is waar ik naar streef. Of het nu gaat om ingewikkelde programmatuur of de gebruikservaring; in een oogopslag moet duidelijk zijn wat de bedoeling is.

Lees Meer
Maarten
Maarten

Een website of applicatie moet in de eerste plaats doen wat het moet doen. En als het even kan, zonder dat er naar een handleiding hoeft te worden gegrepen.

Lees Meer
Tony
Tony

Met de komst van smartphones en tablets veranderen ook de eisen aan ontwerp en de uitvoering. Nieuwe technieken en ontwikkelingen blijven elkaar opvolgen. Een leuk aspect van front-end ontwikkeling is, dat resultaten echt zichtbaar zijn.

Lees Meer
Contact
Contact

Werf3

Herengracht 340
1016CG Amsterdam
020 6235623
info@werf3.nl

Lees Meer
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

Werf3 werkt volgens de algemene voorwaarden van de BNO en de algemene voorwaarden van Nederland ICT.

Lees Meer